Kategorie receptů
- Autor: Hanndula
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 30 |
Banány | 87 |
Rybíz červený | 125 |
Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku) | 150 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 2136 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 534 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.