Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí polévka s masem a nudlemi

Zpět
  • Autor: mohelno
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl pepř česnek

Energetická hodnota celkem: 4058 kJ

Bílkoviny (g): 139, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 12, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 507 kJ

Bílkoviny (g): 17.4, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Dáme vařit kuřecí skelet s mrkví, solí, pepřem a částí česneku. Přidáme petržel kořen i nať a celerovou nať. Po uvaření obereme maso, které pokrájíme, zavaříme nudle (těstovina) a přidáme zbytek česneku, dochutíme dle potřeby ještě solí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři