Kategorie receptů
- Autor: mohelno
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře bez kůže průměr | 629 |
Mrkev | 80 |
Celer řapíkatý | 2 |
Petržel - nať | 1 |
Česnek | 9 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 40 |
Petržel - kořen | 31 |
Dochucovadla:
sůl pepř česnek
Energetická hodnota celkem: 4058 kJ
Bílkoviny (g): 139,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 507 kJ
Bílkoviny (g): 17.4, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Dáme vařit kuřecí skelet s mrkví, solí, pepřem a částí česneku. Přidáme petržel kořen i nať a celerovou nať. Po uvaření obereme maso, které pokrájíme, zavaříme nudle (těstovina) a přidáme zbytek česneku, dochutíme dle potřeby ještě solí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.