Kategorie receptů
- Autor: AlenaG55
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka | 1230 |
Vejce celá průměr | 110 |
Olej palmojádrový, kokosový | 60 |
Cibule | 152 |
Okurky sterilované (Bonduelle) | 53 |
Paprika sterilovaná | 63 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Hořčice plnotučná průměr | 26 |
Dochucovadla:
sůl, chilli
Energetická hodnota celkem: 11436 kJ
Bílkoviny (g): 281,
Tuky (g): 147,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 88,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 715 kJ
Bílkoviny (g): 17.6, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 3.4, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.