Kategorie receptů
- Autor: paulline
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salám paprikový | 200 |
Eidam 30% | 200 |
Rajský protlak | 240 |
Vejce celá průměr | 110 |
Majonéza (Spak) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 10075 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 186,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 504 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
salám, sýr, vejce nastrouhat, přidat rajský protlak a majonézu a dobře zamíchat, lze nkrájet i na jemno cibuli
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.