Kategorie receptů
- Autor: dajdou
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer řapíkatý | 100 |
Mrkev | 150 |
Petržel - kořen | 120 |
Zelí bílé hlávkové | 220 |
Kuře s kůží průměr | 150 |
Rajčata konzervovaná | 250 |
Energetická hodnota celkem: 2361 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 472 kJ
Bílkoviny (g): 7.6, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 10.4, SAFA (g): 2, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.