Kategorie receptů
- Autor: janavlaskova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 10 |
Paprika žlutá | 180 |
Paprika bílá | 62 |
Rajčata | 260 |
Salát ledový | 184 |
Cibule | 40 |
Sůl | 5 |
Citrony | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1027 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 257 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu nakrájet na středně velké kousky, salát natrhat. Přidat citronovou šťávu, olej olivový (nebo bazalkový), pepř černý, sůl, cukr a vše promíchat. Podáváme vychlazené.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.