Kategorie receptů
- Autor: erusnakova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 2500 |
Kuřecí křidélka s kůží | 100 |
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 80 |
Cibule | 1 |
Petržel - kořen | 80 |
Česnek | 1 |
Vejce celá průměr | 35 |
Mouka pšeničná hrubá | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2421 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 605 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.