Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Piškotová buchta s jablky

Zpět
  • Autor: Lydinka
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 30.00

Ingredience

Dochucovadla:

jedna porce 5O g. 385 g vajec= 7 ks jablka: 6-7 ks, dle velikosti jablek

Energetická hodnota celkem: 7040 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 263, SAFA (g): 14, Cukry (g): 115, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 235 kJ

Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0

Postup přípravy

vyšlehat zvlášt žloutek s cukrem 2/3 a bílek s 1/3 cukru, do vyšlehaného žloutku -polohrubá mouka, do toho přidat bílek, zlehka umíchat. Jablkový vrch: jablka nastrouhat nahrubo, podusit , jablka zakapat citronovou šťávou,a přidat puding rozmíchaný ve vodě nebo šťávě, osladit dle chuti. Povařit až do změny konzistence hmoty. rozetřít na upečený plát. Místo cukru je možno osladit tabletami ze stévie- bez kalorií.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři