Kategorie receptů
- Autor: annahrabackova
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houska bílá | 600 |
Vejce celá průměr | 600 |
Vepřový bůček | 500 |
Vepřová plec | 500 |
Máslo čerstvé | 50 |
Energetická hodnota celkem: 24910 kJ
Bílkoviny (g): 286,
Tuky (g): 392,
Sacharidy (g): 312,
SAFA (g): 178,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 2491 kJ
Bílkoviny (g): 28.6, Tuky (g): 39.2, Sacharidy (g): 31.2, SAFA (g): 17.8, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.