Kategorie receptů
- Autor: Vieraj
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 60 |
Klobása ostravská | 33 |
Uzený bok | 40 |
Cibule | 19 |
Česnek | 3 |
Zelí bílé kysané | 75 |
Dochucovadla:
bobkový list,česnek´,cibule,kmín,sůl, pepř,jalovec.
Energetická hodnota celkem: 1369 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
dame vařit zelí,přidame maso,koření, cibuli a česnek.Po půl hodině přidame uzeniny.Provařime.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.