Kategorie receptů
- Autor: ravencz
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 50 |
Mrkev | 400 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
bujon McCook zeleninový | 22 |
Dochucovadla:
nať petržílky
Energetická hodnota celkem: 1707 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 285 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 12.2, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
mrkec povaříme s bujonem, až změkne rozmixujeme a přidáme ovesné vločky, možno i nať petržílky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.