Kategorie receptů
- Autor: Maryshka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Kuřecí stehno bez kůže | 480 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 100 |
Těstoviny (uvařené) | 60 |
Dochucovadla:
Sůl a pak polévková směs až na talíři...
Energetická hodnota celkem: 3130 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Klasický kuřecí vývar-použila jsem kuřecí spodní stehna (4 ks), vyvařila v osolené vodě, vyjmula k pokrájení, mezitím jsem do toho dala vařit mraženou zeleninovou směs, přidala krájené maso a nakonec na změknutí nudličky...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.