Kategorie receptů
- Autor: jiroumx
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře s kůží průměr | 50 |
Mrkev | 20 |
Celer bulva | 20 |
Toma svěží | 250 |
Energetická hodnota celkem: 506 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 4 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.