Kategorie receptů
- Autor: Jaroslava Pohanova
- Doba přípravy (min.): 100
- Porce: 45.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Uzená plec | 600 |
Uzený bok | 400 |
Vejce celá průměr | 550 |
Krupice pšeničná | 200 |
Houska bílá | 60 |
Dochucovadla:
pepř,sůl,česnek,majoránka,kopřivy
Energetická hodnota celkem: 15025 kJ
Bílkoviny (g): 218,
Tuky (g): 216,
Sacharidy (g): 184,
SAFA (g): 90,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 28
Energetická hodnota na 1 porci: 334 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 4.1, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Nakrájené rohlíky(housky,veku)zalijeme vývarem a smícháme s uvařeným uzeným,kořením a žloutky.Z bílků uděláme sníh a opatrně smícháme,upečeme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.