Kategorie receptů
- Autor: cobik
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer řapíkatý | 91 |
Sardelové filety | 9 |
Houby sušené průměr | 10 |
Žampiony | 160 |
Zelí bílé kysané | 200 |
olej olivový extra panenský | 3 |
Krůtí prsa bez kůže | 248 |
jogurt bílý klasic albert quality | 300 |
Zelí bílé hlávkové | 186 |
Energetická hodnota celkem: 2769 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 462 kJ
Bílkoviny (g): 13.2, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 6.7, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.