Kategorie receptů
- Autor: pracka
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 750 |
Vločky ovesné | 190 |
Máslo čerstvé | 70 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 50 |
Bílek | 105 |
Energetická hodnota celkem: 8175 kJ
Bílkoviny (g): 129,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 191,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 78,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1022 kJ
Bílkoviny (g): 16.1, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 23.9, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.