Kategorie receptů
- Autor: berandan
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jehněčí libové | 300 |
Slanina anglická | 100 |
Cibule | 60 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Fazole (v suchém stavu) | 150 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Energetická hodnota celkem: 6404 kJ
Bílkoviny (g): 110,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 113,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2135 kJ
Bílkoviny (g): 36.7, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 37.7, SAFA (g): 10, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.