Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kuřecí polévka

Zpět
  • Autor: ravencz
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

petrželka

Energetická hodnota celkem: 1890 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 6, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 315 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Obranou kostru kuřete uvaříme (cca150g čistého masa) v 1L vody, přidáme 2 kostky zeleninového bujonu, 150g mražené zeleniny a nudle.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři