Kategorie receptů
- Autor: ravencz
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
babiččiny nudle | 36 |
WOK mražená zelenina průměr (Findus) | 165 |
Kuře bez kůže průměr | 164 |
bujon McCook zeleninový | 22 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Dochucovadla:
petrželka
Energetická hodnota celkem: 1890 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 315 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Obranou kostru kuřete uvaříme (cca150g čistého masa) v 1L vody, přidáme 2 kostky zeleninového bujonu, 150g mražené zeleniny a nudle.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.