Kategorie receptů
- Autor: normandie1
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané | 120 |
Cibule | 40 |
Rajčata | 30 |
Brambory zimní | 40 |
Klobása papriková | 45 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Bujón průměr (hotový) | 1 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Dochucovadla:
ocet,bujon.cukr, bobkový list,pepř, nové koření, mletá paprika
Energetická hodnota celkem: 1224 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 612 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
orestovat cibulku, pokrájené brambory,klobásu.koření.mletou papriku,zelí,česnek,zalít vodou,přidat bujon,povařit doměkka, dochutit octem,cukrem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.