Kategorie receptů
- Autor: girasol
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka rýžová | 50 |
Vločky ovesné | 50 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 500 |
Jablka | 233 |
Med | 40 |
Energetická hodnota celkem: 3958 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 156,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 81,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 990 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 3, Cukry (g): 20.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.