Kategorie receptů
- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole bílé předvařené Vitana (uvařené) | 500 |
WOK mražená zelenina průměr (Findus) | 350 |
Brambory (syrové) | 600 |
Cibule šalotka | 100 |
Klobása čabajská | 400 |
Moravské uzené | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, majoránka, kmín
Energetická hodnota celkem: 15996 kJ
Bílkoviny (g): 179,
Tuky (g): 201,
Sacharidy (g): 324,
SAFA (g): 89,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 2000 kJ
Bílkoviny (g): 22.4, Tuky (g): 25.1, Sacharidy (g): 40.5, SAFA (g): 11.1, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 2.1
Postup přípravy
fazole 500 g, zelenina mochovská 350 g, brambory 600 g, šalotka cibule 100 g, klobása 400 g, uzené 200 g, mouka 20 g, voda 4 litry
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.