Kategorie receptů
- Autor: janasefrovva
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Majonéza (Spak) | 20 |
Eidam 30% | 56 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Šunka krůtí průměr | 50 |
Cibule | 36 |
Vejce celá průměr | 227 |
Energetická hodnota celkem: 2739 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 685 kJ
Bílkoviny (g): 13.8, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.