Kategorie receptů
- Autor: lenvan
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hraška | 5 |
Játra kuřecí | 213 |
Cibule | 100 |
Pór | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Vlašské ořechy | 40 |
Energetická hodnota celkem: 2973 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1487 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 21.5, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.