Kategorie receptů
- Autor: amoska
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 150 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Sůl | 5 |
Párky jemné | 200 |
Sádlo vepřové škvařené | 12 |
Rajčata | 360 |
Paprika bílá | 270 |
Cibule | 97 |
Energetická hodnota celkem: 4493 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1498 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 26.3, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.