Kategorie receptů
- Autor: sevka
- Uživatelský recept
- Porce: 13.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Želatina suchý stav | 33 |
Majonéza (Spak) | 250 |
Cibule | 70 |
Salám gothajský | 200 |
Zeleninová směs Mexická (Bonduelle) | 330 |
Vejce celá průměr | 330 |
Voda | 120 |
Energetická hodnota celkem: 12378 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 250,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 70,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 952 kJ
Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 19.2, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.