Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí řízek v jogurtové marinádě

Zpět
  • Autor: pkotlanova
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 100.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1212 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 12 kJ

Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jogurt rozšleháme s vejcem a prolisovaným česnekm, ochutím vegetou nebo jiným kořením dle libosti a do této marinády namočíme nakrájené kuřecí řízečky den předem. Odleželé řízky pak velmi zvolna upečeme na teflonové pánvi s trouškou oleje. Potřebujeme: 2 plátky kuřecích prsou (á 100g), 15 g oleje, 100 g bílého jogurtu, 1 vejce, 1 stroužek česneku, trochu vegety nebo jiného koření.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři