Kategorie receptů
- Autor: hajuska
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 450 |
Petržel - kořen | 200 |
Zelí bílé hlávkové | 250 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 20 |
Citronová šťáva | 62 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Lněné semínko drcené | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2448 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 101,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 245 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 10.1, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 6.9, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.