Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Slepice na paprice

Zpět
  • Autor: askala
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4706 kJ

Bílkoviny (g): 135, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 30, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1569 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 10, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

slepici vykostíme a zbavíme kůže, osmažíme cibuli, přidáme porce masa, osolíme a přidáme papriku, orestujeme a dusíme do měka, zahustíme strouhanou mrkví a cuketou, a necháme zeleninu rozvařit, omáčku rozmixujeme a přidáme smetanu

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři