Kategorie receptů
- Autor: askala
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana zakysaná 15% | 180 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 20 |
Cuketa | 100 |
Mrkev | 100 |
Kuře bez kůže průměr | 600 |
Energetická hodnota celkem: 4706 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1569 kJ
Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 10, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
slepici vykostíme a zbavíme kůže, osmažíme cibuli, přidáme porce masa, osolíme a přidáme papriku, orestujeme a dusíme do měka, zahustíme strouhanou mrkví a cuketou, a necháme zeleninu rozvařit, omáčku rozmixujeme a přidáme smetanu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.