Kategorie receptů
- Autor: arranka
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna (v suchém stavu) | 180 |
Mrkev | 60 |
Celer bulva | 70 |
Petržel - kořen | 50 |
Česnek | 8 |
Olej olivový | 10 |
Mouka pšeničná bílá | 15 |
Dochucovadla:
majoránka, thimián, sůl, pepř, petrželka
Energetická hodnota celkem: 3589 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 128,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 449 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
cizrna 180 g, mrkev 60 g celer 70 g petržel 50 g česnek 8 g tuk 10 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.