Kategorie receptů
- Autor: normandie1
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tofu natural | 100 |
Cibule šalotka | 40 |
Pór | 60 |
Česnek | 15 |
Mrkev | 50 |
Polníček | 40 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 20 |
Sójová omáčka | 30 |
Víno portské | 30 |
Energetická hodnota celkem: 1521 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 12 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
orestovat zeleninu, zalít vodou, přidat slepičí bujon, sojovou omáčku, vermut, česnek, pepř, tofu, povařit do aldente,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.