Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

zelezninová polévka

Zpět
  • Autor: yanek
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, petrželka 10 g

Energetická hodnota celkem: 2239 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 77, SAFA (g): 3, Cukry (g): 46, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 448 kJ

Bílkoviny (g): 7.4, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 15.4, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 3.6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

800g francouzské zeleniny ( 200 mrkev, 200 celer, 200 petržel, 200 porek), hovězí maso 100 g, voda 3 litry

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři