Kategorie receptů
- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 200 |
Petržel - kořen | 200 |
Petržel - nať | 10 |
Pór | 200 |
Hovězí kližka | 100 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 3000 |
Sůl | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka 10 g
Energetická hodnota celkem: 2239 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 448 kJ
Bílkoviny (g): 7.4, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 15.4, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 3.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
800g francouzské zeleniny ( 200 mrkev, 200 celer, 200 petržel, 200 porek), hovězí maso 100 g, voda 3 litry
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.