Kategorie receptů
- Autor: jarda63
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 300 |
Cibule | 80 |
Sádlo vepřové škvařené | 40 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 20 |
Fazole (v suchém stavu) | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1200 |
Energetická hodnota celkem: 7350 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 89,
Sacharidy (g): 137,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1838 kJ
Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 22.3, Sacharidy (g): 34.3, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.