Kategorie receptů
- Autor: adamkova.dagmar
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře s kůží průměr | 500 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Petržel - nať | 10 |
Petržel - kořen | 20 |
Mrkev | 20 |
Celer bulva | 20 |
Štíhlé nudle | 20 |
Dochucovadla:
vegeta
Energetická hodnota celkem: 4497 kJ
Bílkoviny (g): 98,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1124 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 8, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.