Kategorie receptů
- Autor: RadkaZ
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 400 |
Celer bulva | 150 |
Mrkev | 200 |
Hrášek | 100 |
Okurky sterilované průměr | 150 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Smetana zakysaná 12% | 60 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 80 |
Vejce celá průměr | 100 |
Cibule | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3736 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 136,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 934 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
nakrájíme brambory, celer a mrkev, dáme do napařovacího hrnce, dolu vejce, po 10 minutách vejce vyndáme, do vršku dáme hrášek a vaříme ještě 20 minut, salát dochutíme smetanou, jogurtem, solí, pepřem a horčicí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.