Kategorie receptů
- Autor: Propaleny-Lino
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jihočeské AB | 20 |
Cibulka jarní | 100 |
Červená řepa | 350 |
Smetana zakysaná 12% | 100 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2021 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 674 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.