Kategorie receptů
- Autor: evalukacova
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Kedlubna | 100 |
Petržel - kořen | 80 |
Petržel - nať | 20 |
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 50 |
Kuře bez kůže průměr | 250 |
Dochucovadla:
soľ,čierne korenie,magi
Energetická hodnota celkem: 1905 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 381 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 5.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.