Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prsíčko na zelenině

Zpět
  • Autor: Sammy
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

bazalka, tymián, sůl, pepř, provensálské koření

Energetická hodnota celkem: 1999 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 2, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 666 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Zasmažíme cibulku, přidáme mrkev, orestujeme, vložíme nakrájená prsíčka, osmažíme a přisypeme mraženou zeleninu dle chuti. Zalijeme vodou, okořeníme osolíme a přidáme sojovou omáčku, lžíci kečupu a hořčice. Dusíme a na závěr zaprášíme hladkou moukou pro zahuštění šťávy. Podáváme nejlépe s jasmínovou rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 06. 2013 10:19
Mňam :)

Naši partneři