Kategorie receptů
- Autor: Sammy
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kečup | 15 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
WOK mražená zelenina průměr (Findus) | 120 |
Mrkev | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Kuřecí prsa bez kůže | 120 |
Pór | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Rajčata | 100 |
Dochucovadla:
bazalka, tymián, sůl, pepř, provensálské koření
Energetická hodnota celkem: 1999 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 666 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Zasmažíme cibulku, přidáme mrkev, orestujeme, vložíme nakrájená prsíčka, osmažíme a přisypeme mraženou zeleninu dle chuti. Zalijeme vodou, okořeníme osolíme a přidáme sojovou omáčku, lžíci kečupu a hořčice. Dusíme a na závěr zaprášíme hladkou moukou pro zahuštění šťávy. Podáváme nejlépe s jasmínovou rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.