Kategorie receptů
- Autor: srbatka
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brokolice | 128 |
Celer bulva | 76 |
Mrkev | 108 |
Brambory (syrové) | 214 |
Vejce celá průměr | 55 |
Krupička dětská | 40 |
pórek | 78 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2500 |
Dochucovadla:
sůl, libeček, bujon
Energetická hodnota celkem: 2284 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 99,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 228 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 0.6, Sacharidy (g): 9.9, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.