Kategorie receptů
- Autor: butrflaj
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 220 |
Okurky sterilované průměr | 70 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1445 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 723 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 4, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Vejce nakrájíme na drobno, smícháme s horčicí, posolíme, přidáme okurku a zamícháme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.