Sledujte nás:

Kuřecí játra na cibuli se žampiony

Zpět
  • Autor: Handi96
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, worčestr, polosladká sojová omáčka.

Energetická hodnota celkem: 9813 kJ

Bílkoviny (g): 205, Tuky (g): 71, Sacharidy (g): 215, SAFA (g): 25, Cukry (g): 42, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2453 kJ

Bílkoviny (g): 51.3, Tuky (g): 17.8, Sacharidy (g): 53.8, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

1 menší cibuli nakrájenou na drobno usmažíme na lžíci oleje do zlatova, přidáme na menší kousky nakrájená kuřecí játra, osmehneme, zalijeme trochou vařící vody a dusíme asi 30min. Když se voda vypaří, zasypeme játra 1 lžící hladké mouky a dvěma většími cibulemi, nakrájenými na čtvrtkroužky. Chvíli opékáme a potom přilijeme trochu studené vody. Rozmícháme, přidáme malou konzervu krájených žampionů a ještě asi 5 minut podusíme. Ochutíme solí, pepřem, kapkou sojové a weorčestrové omáčky. Podáváme nejlépe s vařenou rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři