Kategorie receptů
- Autor: Pucaki
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 560 |
Pór | 105 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 32 |
Cibule | 118 |
Česnek | 17 |
Koření průměr | 8 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 12 |
Energetická hodnota celkem: 4943 kJ
Bílkoviny (g): 129,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1236 kJ
Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.