Kategorie receptů
- Autor: janciN.
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špaldová krémová polévka | 100 |
Máslo čerstvé | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 2030 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 508 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.