Kategorie receptů
- Autor: ptyna
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 40 |
Rozinky | 10 |
Banány | 50 |
Med | 5 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Dochucovadla:
Med, Skořice
Energetická hodnota celkem: 1268 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
ovesné vlačky si přes noc namočíme v mléce. Vločky vyříme do zhoustnutí. Přisypeme rozinky, ořechy nebo banán. Nakonec dáme plátek másla a posypeme skořicí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.