Kategorie receptů
- Autor: klokockovaeva
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žloutek | 60 |
Veka | 760 |
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Rozinky sultánky | 90 |
Jablka | 700 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 700 |
Máslo čerstvé | 80 |
Energetická hodnota celkem: 19735 kJ
Bílkoviny (g): 159,
Tuky (g): 126,
Sacharidy (g): 727,
SAFA (g): 65,
Cukry (g): 304,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 1974 kJ
Bílkoviny (g): 15.9, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 72.7, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 30.4, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.