Kategorie receptů
- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 125 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Mouka pšeničná polohrubá | 250 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 125 |
Droždí | 21 |
Energetická hodnota celkem: 8481 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 216,
SAFA (g): 73,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 707 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 6.1, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.