Kategorie receptů
- Autor: krispinka
- Uživatelský recept
- Porce: 21.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 25 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Vejce celá průměr | 150 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Čokoláda hořká 70 % průměr | 200 |
Máslo čerstvé | 100 |
Červená řepa | 500 |
Energetická hodnota celkem: 14733 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 186,
Sacharidy (g): 388,
SAFA (g): 114,
Cukry (g): 289,
Vláknina (g): 51,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 702 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 8.9, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.