Kategorie receptů
- Autor: Avolaks
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 200 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Petržel - nať | 5 |
Celer bulva | 100 |
Cuketa | 100 |
Kedlubna | 100 |
Cibule | 100 |
Pór | 100 |
Hrášek mražený | 100 |
Česnek | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1 |
Sůl | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2228 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 446 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 21.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8.6, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.