Kategorie receptů
- Autor: katez
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Otruby | 90 |
Vločky pšeničné | 30 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 165 |
Sójový nápoj Zajíc (suchý stav) | 15 |
Energetická hodnota celkem: 3678 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 88,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 307 kJ
Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.