Kategorie receptů
- Autor: laldo
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Koření průměr | 20 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 25 |
Cizrna (v suchém stavu) | 200 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Paprika bílá | 300 |
Celer bulva | 200 |
Mrkev | 300 |
Cibule | 100 |
Brambory zimní | 200 |
Energetická hodnota celkem: 7580 kJ
Bílkoviny (g): 172,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 227,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 76,
Vláknina (g): 51,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1895 kJ
Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 56.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 12.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.