Kategorie receptů
- Autor: Gabzounek
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová | 415 |
Pór | 270 |
Bujón suchý stav | 12 |
Hotová jíška (Knorr) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, vegeta
Energetická hodnota celkem: 3304 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 826 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Vepřová játra nakrájíme na kousky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přisypeme pór a podle potřeby podléváme vodou a podusíme. Přidáme kostku masoxu a dochutíme solí, vegetou... necháme podusit do změknutí a podle potřeby zahustíme jíškou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.