Sledujte nás:

Vepřová játra s pórkem

Zpět
  • Autor: Gabzounek
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, vegeta

Energetická hodnota celkem: 3304 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 12, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 826 kJ

Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Vepřová játra nakrájíme na kousky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přisypeme pór a podle potřeby podléváme vodou a podusíme. Přidáme kostku masoxu a dochutíme solí, vegetou... necháme podusit do změknutí a podle potřeby zahustíme jíškou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři